Waar ben je naar op zoek?

Specialisten in sociaal zekerheidsrecht

Met Gimbrère Advocaten sta je sterk. Ook wanneer je een beslissing van de sociale dienst wilt aanvechten. Vanuit ons kantoor in Breda bedienen onze verzekeringsrechtadvocaten cliënten in de wijde omgeving. Daarnaast hebben we een kantoor in Amsterdam en hebben we drie vestigingen in Spanje: in Barcelona, Madrid en Marbella. Vanuit daar werken we voor opdrachtgevers in heel Spanje.

Deskundige verzekeringsrechtadvocaten

Bij Gimbrère werken ervaren en bevlogen specialisten die jou met raad en daad bijstaan op verschillende juridische terreinen. Onze verzekeringsrechtadvocaten kunnen jou adviseren wanneer jouw bijstandsuitkering wordt stopgezet of aan banden wordt gelegd. Een bijstandsuitkering (onderdeel van de Participatiewet) is een maandelijkse uitkering voor mensen die te weinig inkomsten of vermogen hebben om van te leven. Zij zijn zelf niet in staat om voldoende inkomsten te verkrijgen. Deze uitkering is bedoeld als tijdelijke ondersteuning, waarmee je de noodzakelijke kosten als huur, eten, kleding en premie voor de zorgverzekering kunt betalen. Ontvang je een bijstandsuitkering, dan heb je ook enkele verplichtingen, zoals het zoeken van werk. Kom je deze verplichtingen niet na, dan kan de sociale dienst je straffen. Zo wordt je bijvoorbeeld gekort op je uitkering of wordt deze helemaal stopgezet. Wil je dit besluit aanvechten of heb je juridische hulp nodig? Dan helpen onze verzekeringsrechtadvocaten jou graag.

Onze kennis en kunde

Gimbrère Advocaten werkt niet alleen voor particulieren. Wij zetten onze juridische expertise ook in voor bedrijven, overheden, instellingen, stichtingen en meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kun je altijd rekenen op onze kennis en kunde op het gebied van verzekeringsrecht, sociaal zekerheidsrecht en bijstandsuitkeringen.

Neem contact op

Wil je meer informatie of wil je direct contact met een van de advocaten van Gimbrère? Bekijk onze specialisaties of bel ons op telefoonnummer +31 (0) 76 514 05 05. Onze professionele adviseurs helpen je graag met jouw vraagstuk.

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij