Waar ben je naar op zoek?

Uw specialist in letselschade na een bedrijfsongeval

Met Gimbrère Advocaten sta je sterk. Ook wanneer je te maken krijgt met letselschade door een ongeluk op de werkvloer. Vanuit ons kantoor in Breda bedienen onze letselschade- en aansprakelijkheidsadvocaten cliënten in de wijde omgeving. Daarnaast hebben we een kantoor in Amsterdam en hebben we drie vestigingen in Spanje: in Barcelona, Madrid en Marbella. Vanuit daar werken we voor opdrachtgevers in heel Spanje.
 

Deskundige letselschade- en aansprakelijkheidsadvocaten

Bij Gimbrère werken ervaren en bevlogen specialisten die jou met raad en daad bijstaan op verschillende juridische terreinen, waaronder letselschade en aansprakelijkheid. Met name op de werkvloer. Per jaar lopen zo’n 280.000 mensen lichamelijk letsel op als gevolg van een bedrijfsongeval. Snijdende en bewegende objecten, beknelling, uitglijden of vallen: een ongeluk zit ook op het werk in een klein hoekje. In veel gevallen is de werkgever aansprakelijk en kan hierdoor heel wat (financiële) schade oplopen. Wij helpen werkgevers én ondernemers en kunnen jou onder andere adviseren over aansprakelijkheidsverzekeringen, claims en het verhalen van eventuele loonschade of inkomensderving. Wij zorgen hierbij altijd voor advies op maat.
 

Onze kennis en kunde

Gimbrère Advocaten werkt niet alleen voor particulieren. Wij zetten onze juridische expertise ook in voor bedrijven, overheden, instellingen, stichtingen en meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kun je altijd rekenen op onze kennis en kunde op het gebied van letselschade en aansprakelijkheid. 
 

Neem contact op

Wil je meer informatie of wil je direct contact met een van de advocaten van Gimbrère? Bekijk onze specialisaties of bel ons op telefoonnummer +31 (0) 76 514 05 05. Onze professionele adviseurs helpen je graag met jouw vraagstuk.

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij

Jouw advocaten

  • LINK Fotografie 1809_58705.jpg
    “ Altijd goed zichtbaar blijven voor je cliënten ”

    Daphne Hendriks

  • Katrien-Boerjan2.jpg
    “ Denk in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden ”

    Katrien Boerjan