Waar ben je naar op zoek?

Uw specialist in letselschade en aansprakelijkheid

Met Gimbrère Advocaten sta je sterk. Ook wanneer je letselschade hebt opgelopen en deze schade op iemand wilt verhalen. Vanuit ons kantoor in Breda bedienen onze letselschadeadvocaten cliënten in de wijde omgeving. Daarnaast hebben we een kantoor in Amsterdam en hebben we drie vestigingen in Spanje: in Barcelona, Madrid en Marbella. Vanuit daar werken we voor opdrachtgevers in heel Spanje.
 

Deskundige letselschade- en aansprakelijkheidsadvocaten

Bij Gimbrère werken ervaren en bevlogen specialisten die jou met raad en daad bijstaan op verschillende juridische terreinen, waaronder letselschade en aansprakelijkheid. Een ongeval op het werk of in het verkeer: een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer je schade hebt geleden, dan kun je in veel gevallen de schade verhalen op de persoon die het ongeluk heeft veroorzaakt. Het is daarbij belangrijk om rechtsbijstand in te schakelen. Onze letselschade- en aansprakelijkheidsadvocaten staan jou bij wanneer de tegenpartij aansprakelijk is, maar ook wanneer jij zelf de aansprakelijke bent. Wij voorzien je altijd van advies op maat.
 

Onze kennis en kunde

Gimbrère Advocaten werkt niet alleen voor particulieren. Wij zetten onze juridische expertise ook in voor bedrijven, overheden, instellingen, stichtingen en meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kun je altijd rekenen op onze kennis en kunde op het gebied van letselschade en aansprakelijkheid. 
 

Neem contact op

Wil je meer informatie of wil je direct contact met een van de advocaten van Gimbrère? Bekijk onze specialisaties of bel ons op telefoonnummer +31 (0) 76 514 05 05. Onze professionele adviseurs helpen je graag met jouw vraagstuk.

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij

Jouw advocaten

  • LINK Fotografie 1809_58705.jpg
    “ Altijd goed zichtbaar blijven voor je cliënten ”

    Daphne Hendriks

  • Katrien-Boerjan2.jpg
    “ Denk in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden ”

    Katrien Boerjan