Waar ben je naar op zoek?

Uw specialist in incassoprocedures

Met Gimbrère Advocaten sta je sterk. Ook wanneer je problemen hebt met het incasseren van openstaande rekeningen en facturen. Vanuit ons kantoor in Breda bedienen onze incassoadvocaten cliënten in de wijde omgeving. Daarnaast hebben we een kantoor in Amsterdam en hebben we drie vestigingen in Spanje: in Barcelona, Madrid en Marbella. Vanuit daar werken we voor opdrachtgevers in heel Spanje.
 

Deskundige incassoadvocaten

Bij Gimbrère werken ervaren en bevlogen specialisten die jou met raad en daad bijstaan op verschillende juridische terreinen, waaronder incassorecht. Iedereen kan te maken krijgen met incassoproblemen. Soms helpt het om je relatie of opdrachtgever een brief te sturen, maar andere keren is een stelligere aanpak nodig. De incassoadvocaten van Gimbrère helpen je hier graag bij. Voorafgaand kunnen wij een verhaalsonderzoek uitvoeren, zodat er geen overbodige kosten worden gemaakt wanneer blijkt dat de debiteur nauwelijks verhaalsmogelijkheden heeft.
 

Onze kennis en kunde

Gimbrère Advocaten werkt niet alleen voor particulieren. Wij zetten onze juridische expertise ook in voor bedrijven, overheden, instellingen, stichtingen en meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kun je altijd rekenen op onze kennis en kunde van incasso en incassoprocedures. 
 

Neem contact op

Wil je meer informatie of wil je direct contact met een van de advocaten van Gimbrère? Bekijk onze specialisaties of bel ons op telefoonnummer +31 (0) 76 514 05 05. Onze professionele adviseurs helpen je graag met jouw vraagstuk.

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij

Jouw advocaten