Waar ben je naar op zoek?

Uw erfenis, nalatenschap of testament in Spanje goed geregeld

De Spaanse wetgeving verschilt sterk van de Nederlandse. Goed om te weten wanneer u in Spanje gaat wonen en u hier wilt trouwen of kinderen wilt krijgen. In deze gevallen is het wel zo prettig dat u ondersteuning kunt krijgen van onze Nederlandssprekende adviseurs.

Binnen het erfrecht worden de erfenis en nalatenschap geregeld welke van belang zijn bij overlijden. Nadenken over uw eigen overlijden of het moeten regelen van het overlijden van een familielid of goede vriend, is voor veel mensen vaak een gevoelige kwestie. Wanneer er dan ook nog sprake is van een ander land en andere taal kan het nog ingewikkelder worden. Het is dan fijn als u kunt rekenen op een deskundige partij welke u kan informeren in uw eigen taal. Wij kunnen u vertellen wat u moet doen in Spanje bij een sterfgeval in de familie. Ook kunnen wij u informeren over het regelen van uw nalatenschap of erfenis en u helpen bij het opmaken van een testament. Bent u zelf erfgenaam en wilt u weten wat u rechten zijn? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Bij Gimbrère Advocaten vindt u antwoorden op lastige vragen in een soms emotionele periode. Laat ons u helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over erven en nalaten?

Jouw advocaten

 • Enrique.jpg
  “ Er zijn grote juridische verschillen tussen Spanje en Nederland ”

  Enrique Martinez

 • tjaard-mei.jpg
  “ Veel Nederlanders in Spanje smeekten om juridische hulp ”

  Tjaard Gimbrère

 • Ilse.jpg
  “ La vida es como un espejo, te sonrie si la miras sonriendo ”

  Ilse-Marie Dames

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij