Waar ben je naar op zoek?

Gimbrère Advocaten | Uw Nederlandse advocaat in Spanje

Op zoek naar een Nederlandse advocaat in Spanje. Met Nederlandstalige juridisch advies van Gimbrère Advocaten staat u sterk. Ook in Spanje.

Gimbrère Advocaten is uw Nederlandse advocatenkantoor in Spanje.

Bij Gimbrère Advocaten vindt u gespecialiseerde en deskundige Nederlands- en Spaanstalige advocaten en juristen met jarenlange ervaring in het Spaans recht en cultuur. De Spaanse wetgeving verschilt sterk van de Nederlandse en om uw problemen op te lossen dan wel te voorkomen, is de hulp van een expert soms essentieel. Vanuit de kantoren in Barcelona, Madrid en Marbella helpen onze twee- en soms drietalige advocaten en juristen Nederlanders in heel Spanje, waaronder ook de Spaanse eilanden Ibiza, Mallorca en Menorca. Daarnaast hebben we twee vestigingen in Nederland: in Breda en Amsterdam. Onze advocaten in Spanje en Nederland werken nauw samen en hebben veel kennis van het Spaans en Nederlands recht.

Een juridische brug tussen Nederland en Spanje, dat is Gimbrère Advocaten. Bij een rechtszaak wilt u een advocaat die uw situatie begrijpt. Die uw vraag snapt. En die daar een oplossing voor heeft die naadloos bij u past. Eigenlijk zoekt u iemand als uzelf - maar dan uitgerust met alle professionele juridische competenties. De sterkste versie van uzelf, is een advocaat van Gimbrère.

Een advocaat van Gimbrère, staat volledig aan uw kant en zorgt voor de beste oplossing. Soms juridisch, soms niet, maar altijd praktisch.

Onze medewerkers aan het woord

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij
  • Gimbrère Advocaten Amsterdam

  • Gimbrère Advocaten Breda

  • Gimbrère Advocaten Barcelona

  • Gimbrère Advocaten Madrid

  • Gimbrère Advocaten Marbella

Onze kijk op ons vakgebied