Waar ben je naar op zoek?

Juridische begeleiding bij overeenkomsten

Gimbrère International Advocaten is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Onze deskundige advocaten kunnen je bijstaan bij verschillende contractuele vraagstukken. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld hulp bij het opstellen of verbeteren van een distributieovereenkomst, agentuurovereenkomst, franchiseovereenkomst, opdrachtovereenkomst of managementovereenkomst. Ook kunnen we je helpen met het opstellen of het beoordelen van jouw algemene voorwaarden of andere soorten contracten. 
 

Contracten afsluiten

Als ondernemer maak je afspraken met jouw handelspartners, zakenrelaties en leveranciers over bijvoorbeeld de leveringen, samenwerkingsverbanden of de automatisering van jouw bedrijf. Deze afspraken leg je in de meeste gevallen vast in een contract of overeenkomst. Vaak zijn algemene voorwaarden van toepassing op deze afspraken.

Voor de geldigheid van de algemene voorwaarden is het van belang dat de voorwaarden vóór of tijdens het sluiten van de overeenkomst bekend zijn bij de wederpartij. Maar waar moet je nu op letten als je een contract of overeenkomst opstelt? En hoe zorg je ervoor dat jouw algemene voorwaarden helder en zorgvuldig zijn? Met de juiste formuleringen en hoofdstukken kunnen mogelijke problemen in de toekomst worden voorkomen. Het is daarom van groot belang dat contracten en algemene voorwaarden met veel zorgvuldigheid en aandacht worden opgesteld.
 

Geschillen over contracten

En wat als je een geschil hebt met een leverancier of handelspartner over de inhoud van de overeenkomst of algemene voorwaarden? De wederpartij heeft bijvoorbeeld de opgestelde afspraken anders geïnterpreteerd of hij of zij houdt zich opzettelijk niet aan de gemaakte afspraken. Je wilt de nodige juridische stappen ondernemen, maar u weet niet waar je moet beginnen of hoe je dit aan moet pakken. Een deskundige advocaat kan je helpen bij het bedenken van een effectieve strategie en het bereiken van het gewenste resultaat.
 

Internationaal privaatrecht

Op internationale vraagstukken is het internationale privaatrecht van toepassing. Internationaal privaatrecht is een verzamelnaam voor een groot aantal verwijzingsregels, opgenomen in verdragen, verordeningen en wetten. De normen van het internationale privaatrecht moeten duidelijkheid geven over bijvoorbeeld het toepasselijke recht en welke rechtbank bevoegd is tot kennisneming van geschillen. 

Neem contact op
met Gimbrère Amsterdam

Bel +31 (0) 20 820 35 89

of mail naar info@gimbrere.nl

Het team van Gimbrère Amsterdam

 • Tjaard-Gimbrere.jpg
  “ Veel Nederlanders in Spanje smeekten om juridische hulp ”

  Tjaard Gimbrère

 • Frank-Penders.jpg
  “ Uw juridische zorgen worden uit handen genomen zodat u kunt doen waar u goed in bent; ondernemen." ”

  Frank Penders

 • Claudie-Gimbrere.jpg
  “ Praktisch adviseren en begeleiden van innovatieve ondernemers en particulieren ”

  Claudie Gimbrère

 • Paul.jpg
  “ Als advocaat heb je het voorrecht om dagelijks mensen en bedrijven te kunnen helpen. ”

  Paul Zieltjens

 • Bianca-3.jpg
  “ Schakelen, regelen en vooruitkijken ”

  Bianca Scholtes

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij