Waar ben je naar op zoek?

Juridische hulp bij (internationale) kinderontvoering

Met Gimbrère Advocaten sta je sterk. Ook wanneer je bent verwikkeld in een (internationale) kinderontvoering. Vanuit onze kantoren in Breda, Amsterdam, Barcelona, Madrid en Marbella ondersteunen en adviseren onze personen- en familierechtadvocaten cliënten die te maken hebben met kinderontvoeringen in zowel binnen- als buitenland.
 

Deskundige personen- en familierechtadvocaten

Bij Gimbrère werken ervaren en bevlogen specialisten die jou bijstaan op verschillende juridische terreinen, waaronder kinderontvoeringen. We spreken van een kinderontvoering wanneer een kind ongeoorloofd naar een ander land wordt overgebracht of daar ongeoorloofd wordt vastgehouden. Meestal gaat het om een ouder die een kind meeneemt naar een ander land zonder de toestemming van de andere ouder, bijvoorbeeld na of tijdens een echtscheidingsprocedure. Soms krijgen ook grootouders, familieleden of andere belanghebbenden met kinderontvoering te maken.

De advocaten van Gimbrère vertegenwoordigen ouders die hun kind ongeoorloofd hebben meegenomen. Wij hebben veel kennis van kinderontvoeringen en het Haags Kinderontvoeringsverdrag dat hierbij komt kijken. Wij weten onze weg binnen internationaal gezag en omgang.

Kennis en kunde van kinderontvoeringen

Mede dankzij onze jarenlange ervaring kun je altijd rekenen op onze kennis en kunde van kinderontvoeringen en het Haags Kinderontvoeringsverdrag. Gimbrère Advocaten werkt niet alleen voor particulieren. Wij zetten onze juridische expertise ook in voor bedrijven, overheden, instellingen, stichtingen en meer.
 

Neem contact op

Wil je meer informatie of wil je direct contact met een van de advocaten van Gimbrère? Bekijk onze specialisaties of bel ons op telefoonnummer +31 (0) 76 514 05 05. Onze professionele adviseurs helpen je graag met jouw vraagstuk.

Tjaard Gimbrère in het tv-programma 'Ontvoerd' van RTL4

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij

Jouw advocaten

  • Tjaard-Gimbrere.jpg
    “ Veel Nederlanders in Spanje smeekten om juridische hulp ”

    Tjaard Gimbrère