Waar ben je naar op zoek?

Juridisch advies bij invordering rijbewijs

Met Gimbrère Advocaten sta je sterk. Ook wanneer je rijbewijs is ingevorderd. Vanuit ons kantoor in Breda bedienen onze strafrechtadvocaten cliënten in de wijde omgeving. Daarnaast hebben we een kantoor in Amsterdam en hebben we drie vestigingen in Spanje: in Barcelona, Madrid en Marbella. Vanuit daar werken we voor opdrachtgevers in heel Spanje.
 

Deskundige strafrechtadvocaten

Bij Gimbrère werken ervaren en bevlogen specialisten die jou met raad en daad bijstaan op verschillende juridische terreinen. Onze strafrechtadvocaten kunnen jou bijstaan wanneer jouw rijbewijs is ingevorderd. De politie kan op basis van de Wegenverkeerswet (Wvw) jouw rijbewijs invorderen. Als gevolg van te hard rijden, het gebruik van alcohol, medicijnen of drugs of een overtreding in het verkeer, waardoor jij de veiligheid ernstig in gevaar hebt gebracht. Je kunt dit besluit aanvechten met een klaagschrift. Je kunt bijvoorbeeld aanvoeren dat je je rijbewijs nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren. Wil je je rijbewijs terugvragen, dan kun je hier het beste een advocaat voor in de arm nemen.
 

Onze kennis en kunde

Gimbrère Advocaten werkt niet alleen voor particulieren. Wij zetten onze juridische expertise ook in voor bedrijven, overheden, instellingen, stichtingen en meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kun je altijd rekenen op onze kennis en kunde op het gebied van strafrecht en invorderingen.
 

Neem contact op

Wil je meer informatie of wil je direct contact met een van de advocaten van Gimbrère? Bekijk onze specialisaties of bel ons op telefoonnummer +31 (0) 76 514 05 05. Onze professionele adviseurs helpen je graag met jouw vraagstuk.

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij

Jouw advocaten

  • Robert-de-Pater.jpg
    “ Ik bijt me altijd vast in een zaak ”

    Robert de Pater

  • LINK Fotografie 1812 _78281.jpg
    “ Samen met de cliënt werken aan resultaat.   ”

    Bram de Groen