Jazz concert: Three Blind Mice en Harry Kanters

Samen met de Bredase jazzpianist Harry Kanters verzorgen trompettist Malo Mazurie, gitarist Felix Hunot en bassist Sebastien Girardot een optreden in het theater van Gimbrère Advocaten op woensdag 11 april.

three blind mice.jpg

Drie gepassioneerde Classic-Jazz vrienden uit Parijs zijn bij elkaar gekomen om hun passie en fascinatie voor deze muziek te delen. Dat resulteerde in de "Three Blind Mice" en zij laten de muziek uit de jaren '20 en '30 herleven met stukken van Bix Beiderbecke, Jelly Roll Morton en Louis Armstrong.
 
Individueel hebben ze allemaal al eens tijdens het Breda Jazz Festival gespeeld, in deze trio bezetting maken ze werkelijk hoogstaande unieke muziek. Bekende stukken uit de vroege Jazz zijn terug gearrangeerd naar deze kleine bezetting, waarbij alle interessante muzikale details volledig intact zijn gebleven. Het resultaat door deze muzikale virtuozen blijft boeien en imponeren.
 
Malo Mazurié                   trompet/cornet
Sebastien Girardot          contrabas
Felix Hunot                      gitaar/zang
 
Hun eerste CD werd uitgebracht in juni 2016. Alvast een voorproefje?
- https://www.youtube.com/watch?v=lpPMrpLKbk0      
- https://www.youtube.com/watch?v=TxGrIx--l90

In de 2e set zal Harry Kanters een paar nummers met deze vrienden meespelen.

Toegang

€ 15,- per persoon (graag contant en gepast aan de deur te betalen). Toegang is inclusief ontvangst met koffie/thee, een drankje tijdens de pauze en na afloop.

Aanmelden

UITVERKOCHT Helaas zijn alle plaatsen voor deze avond vergeven. Indien gewenst kunt u een bericht sturen naar theater@gimbrere.nl, zodat wij u op de wachtlijst plaatsen.