Waar ben je naar op zoek?

Het Gimbrère theater

Gimbrère advocaten is uniek, met een eigen theater op de Baronielaan 1 in Breda. Advocatuur en cultuur komen hier samen. Regelmatig organiseren we presentaties en zijn er muziek- en cabaretvoorstellingen. Het is voor bedrijven ook mogelijk om het theater als inspirerende omgeving voor een bijeenkomst te gebruiken.

Wanneer mogen we jou verwelkomen in het Gimbrère Theater? Hou je van historie of kies je liever voor comedy? Klik hieronder op de onderwerpen voor meer informatie. Leuk om je binnenkort te mogen ontmoeten!


 

Agenda

 • Overig.jpg

  Cursus ACTUALITEITEN FAMILIERECHT

  BomSchoenmakers Advocaten te Breda organiseert en verzorgt op 19 december a.s. van 16.00 tot 19.15 uur een cursus ACTUALITEITEN FAMILIERECHT in het theatertje bij Gimbrère Advocaten aan de Baronielaan 1 in Breda.

 • DosenBertieWinkel.jpg

  “Vanishing Beauty” Dos en Bertie Winkel

  Het fotografenechtpaar Dos en Bertie Winkel trekt al 50 jaar over de hele wereld op zoek naar bijzondere natuur, zowel onder- als bovenwater. Tijdens hun meer dan 120 verre reizen, hebben zij alles op de gevoelige plaat vastgelegd. Van hun werk zijn talrijke boeken gemaakt, vele kalenders en honderden ansichtkaarten. Hun werk wordt tentoongesteld in musea en kunstgaleries over de hele wereld (van Moskou tot Brazilië).

 • Gerard 2C&more.jpg

  Workshop Anders Denken door Gerard Arink

  Iedereen is ervan overtuigd dat de wereld er over enkele jaren anders uit zal zien dan nu. Zelf-rijdende auto's, zelf-denkende computers en andere  technologische ontwikkelingen gaan ons leven beheersen. Hoe ga je als bedrijf mee in deze ontwikkelingen? Waar moet je wel op reageren en waarop niet? Wat je in ieder geval moet doen is Anders Denken volgens Gerard Arink, ondernemer, non-conformist en ideeën bedenker.

 • Raja-Ampat-118.jpg

  Lezing Dos Winkel: De zee en onze gezondheid

  De Oceaan: belang, bedreigingen en oplossingen

  Internationaal bekroond onderwaterfotograaf en oceaanbeschermer Dos Winkel toont tijdens deze avond de schoonheid van het onderwaterleven, maar belicht ook de bedreigingen van ons grootste ecosysteem, de oceaan. Ook de oplossingen van/voor die bedreigingen komen aan bod.