Waar ben je naar op zoek?

Het Gimbrère theater

Gimbrère advocaten is uniek, met een eigen theater op de Baronielaan 1 in Breda. Advocatuur en cultuur komen hier samen. Regelmatig organiseren we presentaties, lezingen en zijn er muziekvoorstellingen. Ook vinden er opleidingen plaats en is het voor bedrijven mogelijk om het theater als inspirerende omgeving voor een bijeenkomst te gebruiken.

Wanneer mogen we jou verwelkomen in het Theater van Gimbrère Advocaten? Hou je van historie of kies je liever voor comedy? Klik hieronder op de onderwerpen voor meer informatie. Leuk om je binnenkort te mogen ontmoeten!


 

Agenda

 • piano.jpg

  Jazz concert met o.a. de Zweedse trompettist/zanger Björn Ingelstam

  De concertreeks in het intieme theater aan de Baronielaan in Breda wordt weer opgepakt met de jonge Björn Ingelstam. Hij zal optreden samen met bassist Bart Wouters en pianist Harry Kanters. Het trio van deze avond staat borg voor een gedegen, spectaculaire en vrolijke Jazz avond.

 • Pitching.jpg

  Pitching on stage met keynote spreker Remco Wouters

  Ontmoet beginnende ondernemers met lef en oog voor innovatie! Beleef een avond vol inspiratie, energie en verbinding. Ontmoet collega ondernemers en starters!

  Onder leiding van keynote spreker Remko Wouters: al 22 jaar ondernemer in hart en nieren, investeerder in start-ups, strategisch adviseur. Oprichter van Synpact en geestelijk vader van de Week van de Ondernemer.

 • Vegan's Heaven kleiner.jpg

  Duurzaam ondernemers netwerkevent

  Stephanie Gimbrère (Vegan's Heaven) en Ananda van Doorn (Another Agency) werken fulltime met duurzame ondernemers, net als zij zelf. Speciaal daarvoor organiseren zij ondernemers avonden onder het mom van "duurzaam inspireren en netwerken", met de focus op duurzame ondernemers.

   

 • blockchain.jpg

  “Wat kan je met Blockchain” boekpresentatie Peter van Kalmthout

  Peter van Kalmthout is naast schrijver van dit boek onder meer blockchain spreker; in helder en begrijpelijk Nederlands legt hij uit wat Blockchain is en waarom het een revolutie gaat worden voor onze toekomst.

 • rif 2000.jpg

  Lezing Dos Winkel: klimaatverandering en wat nu...?

  De rol van de oceaan, blauwe long van de wereld.

  Doet de politiek genoeg om de opwarming van de aarde onder de 2 graden Celsius te houden? Het antwoord is volmondig NEE. Er wordt vrijwel alleen maar over CO2 gesproken, maar er zijn nog verschillende andere broeikasgassen die een zeer belangrijke rol spelen en waar we gemakkelijker vanaf kunnen komen dan van CO2. De opwarming van het zeewater heeft niet alleen ernstige gevolgen voor het klimaat, maar ook voor het zeeleven.