Waar ben je naar op zoek?

Het Gimbrère theater

Gimbrère advocaten is uniek, met een eigen theater op de Baronielaan 1 in Breda. Advocatuur en cultuur komen hier samen. Regelmatig organiseren we presentaties, lezingen en zijn er muziekvoorstellingen. Ook vinden er opleidingen plaats en is het voor bedrijven mogelijk om het theater als inspirerende omgeving voor een bijeenkomst te gebruiken.

Wanneer mogen we jou verwelkomen in het Theater van Gimbrère Advocaten? Hou je van historie of kies je liever voor comedy? Klik hieronder op de onderwerpen voor meer informatie. Leuk om je binnenkort te mogen ontmoeten!


 

Agenda

 • three blind mice.jpg

  Jazz concert: Three Blind Mice en Harry Kanters

  Samen met de Bredase jazzpianist Harry Kanters verzorgen trompettist Malo Mazurie, gitarist Felix Hunot en bassist Sebastien Girardot een optreden in het theater van Gimbrère Advocaten op woensdag 11 april.

 • showmaster.jpg

  Pitching on Stage "The way to success"

  Een avond vol inspiratie, energie en verbinding. Ontmoet collega ondernemers en starters!

 • Raja-Ampat-118.jpg

  Lezing Dos Winkel: De zee en onze gezondheid

  De Oceaan: belang, bedreigingen en oplossingen

  Internationaal bekroond onderwaterfotograaf en oceaanbeschermer Dos Winkel toont tijdens deze avond de schoonheid van het onderwaterleven, maar belicht ook de bedreigingen van ons grootste ecosysteem, de oceaan. Ook de oplossingen van/voor die bedreigingen komen aan bod.