Waar ben je naar op zoek?

Ondersteuning bij een echtscheiding

Na vaak een maandenlange emotionele achtbaan is dan eindelijk de knoop doorgehakt: jullie gaan uit elkaar. Of u nu bent gehuwd, een geregistreerd partnerschap heeft of hebt samengewoond: er komt behoorlijk wat op je af omdat er veel moet worden geregeld. Wat moet je allemaal regelen?

U kunt hierbij denken aan afspraken met betrekking tot:

Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende aspecten van een echtscheiding. Uiteraard is iedere situatie uniek en vraagt om een eigen aanpak. Neem daarom vrijblijvend contact op met een van onze echtscheidingsadvocaten om te kijken wat zij voor u kunnen betekenen. Om u inzicht te geven in het verloop van het echtscheidingsproces hebben wij voor u een 10 stappenplan opgesteld.

Huwelijkse voorwaarden

Bent u op huwelijkse voorwaarden getrouwd? Dan zullen de afspraken die u in de huwelijkse voorwaarden hebt neergelegd, doorgaans moeten worden uitgevoerd. Huwelijkse voorwaarden zijn maatwerk en derhalve altijd verschillend. Onze advocaten kunnen u adviseren en bijstaan bij de verdeling van de beperkte huwelijksgoederengemeenschap en de afwikkeling van uw huwelijkse voorwaarden.

Samenlevingsovereenkomst

Bent u niet gehuwd maar heeft u een samenlevingsovereenkomst? Ook bij een samenlevingsovereenkomst geldt dat de afspraken die daarin zijn neergelegd doorgaans moeten worden uitgevoerd. Onze advocaten kunnen u adviseren en bijstaan bij de verdeling van de eenvoudige gemeenschap en de afwikkeling van de verbreking van uw samenleving.

Veelgestelde vragen

Breda

Gimbrère Advocaten Breda

Baronielaan 1

4818 PA, Breda

Postbus 1883

4801 BW Breda

Nederland

+31 (0) 76 514 05 05 +31 (0) 76 521 21 31 info@gimbrere.nl Routebeschrijving

Neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Jouw advocaten

 • Wim-Vos.jpg
  “ Juridisch gedreven met oog voor de cliënt ”

  Wim Vos

 • Mariette Corbeij.jpg
  “ Praktisch en doortastend ”

  Mariëtte Corbeij-Beukers

 • Foto MCK (kleur).jpg
  “ Een sparring team zijn met mijn cliënt ”

  Marie-Cécile Kathmann

 • LINK Fotografie 1812 _78309.jpg
  “ In de kern van moeilijkheden schuilen de mogelijkheden ”

  Nicole Withuis

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij