Lieselot Gremmen

Lieselot Gremmen

Advocaat

Waar een wil is, is een weg

Je zou kunnen zeggen dat de advocatuur Lieselot met de paplepel is ingegoten. Haar vader had een advocatenkantoor aan huis en tijdens schoolvakanties was ze hier veel te vinden. Toch koos ze na de middelbare school voor de studie Hogere Europese Beroepen Opleiding, met als specialisatie Bestuur & Beleid. Vooral het internationale karakter van de opleiding trok haar aan.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: na deze studie koos ze voor de rechtenstudie van Universiteit Utrecht en studeerde ze af in de richting Internationaal & Europees recht. Lieselot werkte tijdens haar studie als juridisch medewerker en na haar studie ging ze aan de slag als interim bedrijfsjurist bij diverse (internationale) bedrijven. Lieselot: “In korte tijd heb ik met veel verschillende bedrijfsculturen, mensen en aandachtsgebieden te maken gehad. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik liever in de advocatuur wilde werken. In de advocatuur krijg je te maken met verschillende rechtsgebieden en voor ieder probleem wil je een passende oplossing bedenken.”

Lieselot werkte bij een klein algemeen kantoor voordat ze begin 2015 de overstap maakt naar Gimbrère. Inmiddels heeft Lieselot zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Lieselot: “Wat ik fijn vind aan werken bij Gimbrère? De professionele aanpak, de regelmatige overleggen en de leuke collega’s en werksfeer. Ook is er veel beschikbare kennis die goed wordt benut én zijn cliënten hier geen nummer.”

Lieselot is ambitieus, integer, resultaatgericht en een doorzetter. Naast haar werk speelt ze piano en saxofoon en houdt ze van snowboarden en hardlopen.

Specialisaties

  • Echtscheiding & Mediation
  • Strafrecht

Blog/Publicatie