Waar ben je naar op zoek?

Schadevergoeding bij letselschade door beroepsziekte

Uitvallen tijdens het werk kan iedereen overkomen. Soms gebeurt dat door te hoge werkdruk die leidt tot een burn-out: compleet opgebrand en nergens meer energie voor. Of je valt uit met RSI met alle gevolgen van dien. Naast psychische en lichamelijke schade is er daardoor vaak inkomensschade. Hoe toon je aan dat de arbeidsomstandigheden mogelijk de oorzaak zijn? En hoe ga je de schade verhalen op de werkgever? Ingewikkelde kwesties waarbij wij je simpelweg zo goed mogelijk helpen.

 • Je hebt een burn-out opgelopen vanwege de te hoge werkdruk. Wij kunnen je helpen om de schade te verhalen op jouw werkgever.
 • Je hebt letsel opgelopen doordat je voor jouw werk veel met asbest in aanraking bent gekomen. Wij kunnen je helpen om de schade te verhalen op jouw werkgever.
 • Heb je last van het Organo Psycho Syndroom? Dit wordt ook wel schildersziekte genoemd. Dit is een aantasting van het zenuwstelsel door langdurig inademen van agressieve vluchtige stoffen. Wij kunnen je helpen om de schade te verhalen op jouw werkgever.
 • Je hebt last van RSI. Wij kunnen je helpen om de schade te verhalen op jouw werkgever. 

Meer weten over (letsel)schade?

Jouw advocaten

 • LINK Fotografie 1809_58705.jpg
  “ Altijd goed zichtbaar blijven voor je cliënten ”

  Daphne Hendriks

 • Katrien-Boerjan2.jpg
  “ Denk in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden ”

  Katrien Boerjan

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij