Waar ben je naar op zoek?

Advocaat mediation in Breda

Met Gimbrère Advocaten sta je sterk. Vanuit ons kantoor aan de Baronielaan in Breda (in het centrum) bedienen onze mediationadvocaten cliënten in de wijde omgeving, zoals in ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Gorinchem, Rotterdam, Dordrecht, Roosendaal en Etten-Leur. Daarnaast hebben we een kantoor in Amsterdam en hebben we drie vestigingen in Spanje: in Barcelona, Madrid en Marbella. Vanuit daar werken we voor opdrachtgevers in heel Spanje.
 

Deskundige mediators

Bij Gimbrère werken ervaren en bevlogen specialisten die jou met raad en daad bijstaan op verschillende juridische terreinen, waaronder mediation en bemiddeling. In de dagelijkse praktijk krijgt iedereen wel eens te maken met een geschil of een conflict. Bij mediation lossen partijen onder begeleiding van een onafhankelijke bemiddelaar het conflict op. Het voordeel van mediation is dat het snel, eenvoudig en flexibel is. De kosten zijn vaak lager en de betrokken partijen houden zelf de verantwoordelijkheid voor de oplossing van het geschil. Bovendien is mediation maatwerk. Onze ervaren mediators kunnen jou bijstaan bij onder andere echtscheidingen of andere familiezaken. 
 

Onze kennis en kunde

Gimbrère Advocaten werkt niet alleen voor particulieren. Wij zetten onze juridische expertise ook in voor bedrijven, overheden, instellingen, stichtingen en meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kun je altijd rekenen op onze kennis en kunde op het gebied van mediation en bemiddeling.
 

Neem contact op

Wil je meer informatie of wil je direct contact met een van de advocaten van Gimbrère? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 76 514 05 05. Onze professionele adviseurs helpen je graag met jouw vraagstuk.

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij

Jouw advocaten

 • Wim-Vos.jpg
  “ Juridisch gedreven met oog voor de cliënt ”

  Wim Vos

 • Mariette Corbeij.jpg
  “ Praktisch en doortastend ”

  Mariëtte Corbeij-Beukers

 • Foto MCK (kleur).jpg
  “ Een sparring team zijn met mijn cliënt ”

  Marie-Cécile Kathmann

 • LINK Fotografie 1812 _78309.jpg
  “ In de kern van moeilijkheden schuilen de mogelijkheden ”

  Nicole Withuis