Waar ben je naar op zoek?

Onze letselschade advocaten in Breda

Met Gimbrère Advocaten sta je sterk. Vanuit ons kantoor aan de Baronielaan in Breda (in het centrum) bedienen onze letselschadeadvocaten cliënten in de wijde omgeving, zoals in ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Gorinchem, Rotterdam, Dordrecht, Roosendaal en Etten-Leur. Daarnaast hebben we een kantoor in Amsterdam en hebben we drie vestigingen in Spanje: in Barcelona, Madrid en Marbella. Vanuit daar werken we voor opdrachtgevers in heel Spanje.
 

Deskundige letseladvocaten

Bij Gimbrère werken ervaren en bevlogen specialisten die jou met raad en daad bijstaan op verschillende juridische terreinen, waaronder letselschade. Letselschade is alle schade die iemand oploopt wanneer hij of zij door een ongeval gewond raakt. Is iemand geheel of gedeeltelijk aansprakelijk, dan heeft het slachtoffer recht op een schadevergoeding. Onze letselschadeadvocaten zijn ervaren en hebben een schat aan kennis. 
 

Onze kennis en kunde

Gimbrère Advocaten werkt niet alleen voor particulieren. Wij zetten onze juridische expertise ook in voor bedrijven, overheden, instellingen, stichtingen en meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kun je altijd rekenen op onze kennis en kunde op het gebied van letselschade en aansprakelijkheid.
 

Neem contact op

Wil je meer informatie of wil je direct contact met een van de advocaten van Gimbrère? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 76 514 05 05. Onze professionele adviseurs helpen je graag met jouw vraagstuk.

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij

Jouw advocaten

  • LINK Fotografie 1809_58705.jpg
    “ Altijd goed zichtbaar blijven voor je cliënten ”

    Daphne Hendriks

  • Katrien-Boerjan2.jpg
    “ Denk in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden ”

    Katrien Boerjan