Waar ben je naar op zoek?

Erfrecht Advocaat van Gimbrère

Met Gimbrère Advocaten sta je sterk. Vanuit ons kantoor aan de Baronielaan in Breda (in het centrum) bedienen onze erfrechtadvocaten cliënten in de wijde omgeving, zoals in ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Gorinchem, Rotterdam, Dordrecht, Roosendaal en Etten-Leur. Daarnaast hebben we een kantoor in Amsterdam en hebben we drie vestigingen in Spanje: in Barcelona, Madrid en Marbella. Vanuit daar werken we voor opdrachtgevers in heel Spanje.
 

Deskundige erfrechtadvocaten

Bij Gimbrère werken ervaren en bevlogen specialisten die jou met raad en daad bijstaan op verschillende juridische terreinen, waaronder erfrecht. Erfrecht is van oudsher het vakgebied van notarissen. Conflicten rondom erfenissen kunnen echter vaak hoog oplopen. De onpartijdige notaris kan je dan niet verder helpen. Een erfrechtadvocaat wel. Onze deskundige erfrechtadvocaten kunnen jou onder andere bijstaan bij de volgende onderwerpen:

Onze kennis en kunde

Gimbrère Advocaten werkt niet alleen voor particulieren. Wij zetten onze juridische expertise ook in voor bedrijven, overheden, instellingen, stichtingen en meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kun je altijd rekenen op onze kennis en kunde op het gebied van erfrecht en nalatenschap. 
 

Neem contact op

Wil je meer informatie of wil je direct contact met een van de advocaten van Gimbrère? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 76 514 05 05. Onze professionele adviseurs helpen je graag met jouw vraagstuk.

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij

Jouw advocaten

  • Foto MCK (kleur).jpg
    “ Een sparring team zijn met mijn cliënt ”

    Marie-Cécile Kathmann