Waar ben je naar op zoek?

Uw advocaat voor alimentatie in Breda

Met Gimbrère Advocaten sta je sterk. Vanuit ons kantoor aan de Baronielaan in Breda (in het centrum) bedienen onze alimentatieadvocaten cliënten in de wijde omgeving, zoals in ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Gorinchem, Rotterdam, Dordrecht, Roosendaal en Etten-Leur. Daarnaast hebben we een kantoor in Amsterdam en hebben we drie vestigingen in Spanje: in Barcelona, Madrid en Marbella. Vanuit daar werken we voor opdrachtgevers in heel Spanje.
 

Deskundige alimentatieadvocaten

Bij Gimbrère werken ervaren en bevlogen specialisten die jou met raad en daad bijstaan op verschillende juridische terreinen. Onze ervaren personen- en familierechtadvocaten hebben veel kennis van alimentatiezaken. Alimentatie is een bijdrage in het levensonderhoud van de ex-partner en/of een bijdrage in de kosten van de verzorging en de opvoeding van de kinderen na een echtscheiding. Er is een verschil tussen partneralimentatie en kinderalimentatie. Onze advocaten hebben veel kennis van zowel partner- als kinderalimentatie.
 

Onze kennis en kunde

Gimbrère Advocaten werkt niet alleen voor particulieren. Wij zetten onze juridische expertise ook in voor bedrijven, overheden, instellingen, stichtingen en meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kun je altijd rekenen op onze kennis en kunde op het gebied van alimentatie.
 

Neem contact op

Wil je meer informatie of wil je direct contact met een van de advocaten van Gimbrère? Bekijk onze specialisaties of bel ons op telefoonnummer +31 (0) 76 514 05 05. Onze professionele adviseurs helpen je graag met jouw vraagstuk.

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij

Jouw advocaten

 • Wim-Vos.jpg
  “ Juridisch gedreven met oog voor de cliënt ”

  Wim Vos

 • Mariette Corbeij.jpg
  “ Praktisch en doortastend ”

  Mariëtte Corbeij-Beukers

 • Foto MCK (kleur).jpg
  “ Een sparring team zijn met mijn cliënt ”

  Marie-Cécile Kathmann

 • LINK Fotografie 1812 _78309.jpg
  “ In de kern van moeilijkheden schuilen de mogelijkheden ”

  Nicole Withuis